Loading

Cum sa alegi cea mai buna duba frigorifica pentru afacerea ta?

Autoutilitarele frigorifice sunt o necesitate in cadrului industriilor reci, asigurand protectia produselor pe timpul calatoriile lungi. Cu toate acestea, atunci cand trebuie sa alegeti o duba frigorifica pentru afacerea dvs, este foarte important sa alegeti vehiculul potrivit care sa se potriveasca cerintele specifice industriei in care activati.

Industria farmaceutica se bazeaza pe livrarea in maxima siguranta a medicamentelor fragile si a vaccinurilor pentru a asigura siguranta utilizatorului final din acest lant. Cu toate acestea, produsele farmaceutice, in special cele care contin sange si plasma sunt extrem de vulnerabile la temperaturi excesiv de calde si reci, existant posibilitatea sa apara alterari chimice in acestea produse daca depasesc intervalul de temperatura recomandat.

Aceste alterari chimice pot sa faca un produs farmaceutic ineficient, fie in caz de supra-inghet, produsele pot provoca reactii adverse la pacienti. Unele produse farmaceutice pot fi, de asemenea, potential periculoase si trebuie acordata o atentie sporita in timpul manipularii si  transportului.

Atuni cand sunteti in cautarea unei dube frigorifice de inchiriat pentru asistenta medicala, cel mai important factor ar trebuie sa fie un control eficient al temperaturii. Produsele farmaceutice trebuie tinute intr-un interval de temperatura specificat, de obicei intre + 2 ° C și + 8 ° C si din acest motiv toate autoutilitarele frigorifice trebuie echipate cu sisteme speciale care permit sa seteze, analizeze si sa mentina o temperatura optima a produselor.

De asemenea, recomandam autoutilitarele cu doua compartimente (racire, congelare), cu o instalatie de rezerva pentru sistemul frigorific, pentru a va asigura ca produsele fragile nu sunt compromise in cazul unei pene de curent.

Pentru a evita contaminarea si deteriorarea medicamentelor fragile, masinile ar trebui sa aiba in dotare compartimente securizate cu ventilatie eficienta.

Contaminarea reprezinta o amenintare foarte grava pentru industrie, astfel ca igiena ar trebui sa fie o prioritate in orice moment. Din acest punct de vedere, se solciita ca vehiculele sa fie proiectate si construite astfel incat sa permita o curatare sau dezinfectie adecvata. Prin urmare, toate autoutilitarele frigorifice trebuie echipate cu suprafete interioare foarte usor de curatat si facilitati adecvate pentru drenare, permitand o curatare eficienta pentru livrari mai rapide si mai sigure.

Pastrarea separata a produselor este foarte importanta atunci cand se transporta fructe si legume proaspete alaturi de carne bruta, unde contaminarea bacteriana prezinta un risc serios. Pentru a minimaliza acest risc, va recomandam sa alegeti un vehicul care sa incorporeze caroserie frigorifica cu mai multe compartimente, pastrand astfel in siguranta produse brutele in timpul transportului.

In cazul in care transportati o cantitate mai mare de carne, este important sa luati in considerare faptul ca aceste produse au o masa mult mai mare decat alte produse din industria rece. Astfel, este necesar sa inchiriati autoutilitare frigorifice cu o capacitate de incarcare mai ridicata si o caroserie robusta.

Comments (Niciun comentariu)

Comments (0):

Submit Your Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSUNA SI REZERVA