Dube Frigorifice Sibiu

Firma noastra se ocupa cu inchirieri de dube frigorifice in jud. Sibiu si orasele din imprejurimi, cum ar fi Medias, Avrig, Agnita, Cisnadie, Dumbraveni, Ocna Sibiului, Miercurea Sibiului, Saliste, Talmaciu, Copsa Mica.

De asemenea, suntem disponibili si pentru judetele invecinate, astfel ca ne puteti apela oricand.

Flota de masini frigorifice a companiei noastre este formata din autoutilitare dintre cele mai noi si moderne, cu dotari de top pentru sofer astfel incat drumul parcurs sa fie unul mai usor.

Actele necesare pentru a incheia un contract de inchiriere cu societatea noastra in Sibiu sunt urmatoarele:

  • Copie dupa permis de conducere
  • Copie dupa buletin
  • Perioada rezervarii
  • Destinatia finala

Doresti sa inchiriezi o autoutilitara frigorifica fara sofer sau ai nevoie de servicii de transport frigorific in judetul Sibiu si localitatile mai sus amintite?

Nu ezita sa ne contactezi la nr. de telefon 0739 855 449 sau pe e-mail la office@rentfrig.ro pentru oferte de pret personalizate, in functie de nevoi si de numarul de zile pentru care doresti inchirierea unei autoutilitare.

Suntem flexibili in privinta programului de lucru, asadar puteti sa ne apelati oricand pentru a negocia termenii viitorului contract, precum si cele mai bune preturi pentru serviciile de inchirieri dube frigorifice (izoterme) cu agregate cu refrigerare, congelare, refrigerare & congelare, 1 sau 2 compartimente frigorific.

Amintim faptul ca suntem prezenti pe piata de inchirieri dube frigorifice din Romania de aproximativ 5 ani de zile, dispunem de o flota diversa, capacitati diferite de incarcare, dotate cu lift hidraulic etc.

Avantaje

Toate autoutilitarele frigorifice pe care le veti inchiria de la compania noastra au incluse urmatoarele:
AsigurareFULL CASCO
RovinietaRomania
AutorizatieDSV
Agregate frigorificeGeneratie noua
TermoKing
Konvecta
Carrier
Motorizari dubeGeneratie noua Euro 6 cu AdBlue, emisii scazute de noxe
Asistenta RutieraEuropa
Rezervorplin*
Masinaspalata inainte de livrare**
*se va inapoia cu rezervorul plin
*se va inapoia spalata

Rezerva frigorifica
Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?